• darkblurbg

U kunt bij mij terecht voor diverse gezichtsbehandelingen en/of (hotstone) massages van 30 tot 105 minuten. Een basis gezichtsbehandeling (60 minuten) bestaat uit:

  • oppervlaktereiniging
  • peeling (dieptereiniging)
  • modelleren van wenkbrauwen
  • verwijderen van onzuiverheden
  • serum en masker
  • Massage
  • passende verzorgingsproducten

De producten en het type behandeling worden behandeld op uw huid en persoonlijke wensen afgestemd. Zo kunt u kiezen uit behandelingen met producten die een vochtherstellende (Hydro Active), anti rimpel (Triple A) van verstevigende / liftende werking (Re) hebben.

Informatie over de behandelingen en bijbehorende prijzen vind je hier

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage bestaat uit diverse rustige handgrepen waardoor harde en gespannen spieren zich ontspannen. Het resultaat is een betere doorbloeding in de spieren en afvalstoffen uit de spieren die versneld worden afgevoerd. U komt heerlijk tot roest tijdens deze massage.

Hotstone Massage

U kunt bij ons ook terecht voor een heerlijke Hotstone Massage. Wij zijn volledig gecertificeerd en opgeleid en hebben de beste basalt Hotstones in huis, zodat u kunt genieten van een uiterst ontspannende massage.

Waar is een Hotstone Massage in?

Hot Stone de naam zegt het al. Massage met "hete stenen", een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een "stretching effect" op de spieren.
Voor de Hot Stone massage worden de basaltstenen (vulkanische stenen)
gebruikt. Tijdens de massage met deze stenen een temperatuur van ongeveer 45 graden (lekker warm en niet te heet). Na de legging van de Hot Stones op het lichaam woord je gemasseerd met de warme stenen en olie. Een heerlijke ontspannen en weldadig gevoel maakt zich van je meester.
De massage zelf bestaat vooral uit lange cirkelvormige strijkingen.
De combinatie van warmte en beweging maakt de massage effectiever. Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling, helpt afvalstoffen afvoeren (ontgiftiging), en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.Hot Stone massage

 

Pedicure

Minder vanzelfsprekend, maar niet minder belangrijk is de verzorging van je voeten. Hoewel dit lichaamsdeel de verst van ons af lijkt te staan, blijkt het een van de meest belangrijke functies te vervullen.

Onze voeten hebben letterlijk veel verdragen; niet voor niets is juist de voet vaak als eerste vermoeid. Behalve verkeerde schoeisel is dit te wijten aan slechte voetverzorging. Zo vaak zie je je voeten niet onderdompelen; anderzijds jammer, omdat verwaarlozing gelijk staat aan ongemak, pijn en vermoeidheid.

Na de pedicurebehandeling is ook de mogelijkheid om de nagels te laten lakken in de door u gewenste kleur.